Vrácení zboží - Doprava - Reklamace

Do zahraničí neposíláme.

Doprava zboží po České republice


1. Při dopravě zboží balíkem České pošty se k ceně zboží připočítá následující poštovné:
Cena zboží a výše poštovného

Zásilkovna.................................79,-

Poštovné Balík do ruky...............135,-Kč

Poštovné Balík na poštu............130,-Kč

Poštovné Balík do ruky i na poštu nad 30kg............495,-Kč

Poštovné je včetně DPH.

Doprava zboží na Slovensko není možná - neposíláme

Odstoupení od smlouvy- vrácení peněz



Podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 má právo kupující odstoupit od smlouvy do 14ti dnů od doručení zboží. Zboží musí být nepoškozené , nepoužité a zabalené v původním obalu. Ve vrácené zásilce musí být veškeré doklady o koupi včetně faktury za zboží. Kupující neposílá vracené zboží na dobírku, ale jako obyčejný balík České pošty nebo jiným přepravcem. Použité zboží nelze vrátit ani ve 14 denní lhůtě z důvodu že Vám nevyhovuje nebo jste si to rozmysleli . Lze ho pouze reklamovat pokud nefunguje jak má.
Po převzetí a kontrole vráceného zboží bude kupní cena  vrácena převodem z učtu.

Zboží na které byla složena záloha a zákazník si ho nepřevezme do 31 dnu od oznámení že je skladem , záloha propadá bez nároku na vrácení v plné výši.

Adresa pro vrácení zboží : CARTECH Group s.r.o. nám. 9 května 106 Ondřejov 25165

Záruka na zboží



Prodávající zaručuje kupujícímu jakost a vlastnosti zboží podle údajů udaných výrobcem v době jeho předání kupujícímu. Neodpovídá však za vady, ke kterým na zboží došlo v důsledku nesprávného zpracování, používání nebo nedbalostí ze strany kupujícího.
Nepatrné odchylky barevnosti a formátu nejsou považovány za vady.
Zákazník má nárok reklamovat odebrané zboží v případě, že prokazatelně nesplňuje technické či kvalitativní parametry garantované prodávajícím, a to neprodleně po zjištění vad. Kupující zašle reklamované zboží zpět prodejci . V reklamované zásilce musí být veškeré doklady o koupi. Kupující je povinen svojí reklamaci uplatnit písemně společně s reklamovaným zbožím. Prodávající se zavazuje vyjádřit k podané reklamaci bez zbytečných odkladů.
Záruka na námi prodávané zboží se poskytuje v délce 24 měsíců od data prodeje vyznačeného na daňovém dokladu. Záruku lze uplatnit na vady materiálu vzniklé vinou výrobce nebo nedokonalým zpracováním při výrobě. Záruka dva roky se nevztahuje na závady vzniklé opotřebením při běžném používání výrobku. Životnost komponentu závisí na způsobu používání a údržby. Například nelze reklamovat opotřebené brzdové destičky nebo opotřebené pneumatiky. Za neoprávněnou reklamaci se také považuje např. mechanické poškození vzniklé při havárii nebo neodborné opravě. Reklamace se musí ohlásit neprodleně po zjištění a nahlášení prodejci . U zboží které se reklamuje u výrobce začíná 30 denní doba pro reklamaci dnem doručení výrobci ( jedná se hlavně o výrobky které se reklamují v zahraničí ) . Náhrada za poštovné je možno žádat pouze po České Republice .